Radisson Park Abu DhabiHotelul Radisson Park Inn din Abu Dhabi ofera clientilor exclusivisti un serviciu mai putin obisnuit. Conducerea Radisson Park Inn a dezvoltat un pachet de servicii ce include accesul clientilor in Parcul Auto Ferrari World din Abu Dhabi, cel mai mare showroom auto din lume. Reprezentantii grupului hotelier Radisson spera ca pachetul de servicii sa atraga un numar mai mare de rezervari hotelier mai ales in cazul clientilor business, care sunt mari pasionati de masini scumpe.

Cel mai mare showroom din lume este situat la mica distanta fata de Park Inn si cuprinde peste 20 de modele Ferrari unicat, la care se adauga yacht-urile de 5 stele. Inaugurat in luna noiembrie 2010, parcul auto Ferrari reprezinta un ansamblu de expozitii auto, restaurante cu specific italian si buticuri de suveniruri unicat.

Conducerea hotelului Park Inn ofera clientilor sansa de a viziona competitia Abu Dhabi Grand Prix, fara costuri suplimentare. In apropierea circuitului Yas Marina Circuit, clientii se pot relaxa la o partida de golf pe proprietatea Yas Links Golf Course.

Printre facilitatile incluse in costurile unei camere de hotel se includ : serviciile spa, accesul la sala de fitness, la terenul de tenis si la piscina. Radisson Park Inn beneficiaza de alte doua restaurante: restaurantul Mint si Amerigos Mexican. Mint este un restaurant cu specific international si este localizat pe terasa din apropierea piscinei interioare a hotelului, iar in restaurantul Amerigos Mexican, clientii pot servi mancare traditionala maxicana.

Complexul hotelier Radisson a fost infiintat in anul 1909 si apartine in procent de 100% grupului Carlson. In prezent Radisson detine 420 de unitati hoteliere situate in peste 73 de tari la nivel mondial. Radisson Park Inn din Abu Dhabi a fost inaugurat in anul 2000, iar conducerea hotelului realizeaza mereu pachete de 5 stele pentru a atrage cei mai pretentiosi clienti din lume.