Banyan Tree Hotels & Resorts si Okura Hotels & Resorts au marcat al cincilea an de parteneriat de succes printr-un eveniment tinut la 20 ianuarie in hotelul Fullerton din Singapore unde ambele companii hoteliere si-au prezentat intentiile. Celebrarea s-a bucurat de o asistenta formata din sute de clienti si parteneri din Singapore.

Banyan Tree Hotel

Din 2006, Banyan Tree si Okura s-au aliat pentru a-si extinde brandul in lume, aceast parteneriat aducand beneficii clientilor ambelor companii. Comentand despre parteneriat, Arthur Kiong, director al Banyan Tree Hotels & Resorts a spus “oaspetii nostrii se bucura de sofisticata mentalitate japoneza despre cazare a Okura care presupune atentie la detalii pentru a crea cel mai bun spatiu, dar si de sanctuarul simturilor propus de Banyan Tree”.

In 2011, se asteapta ca parteneriatul dintre Banyan Tree si Okura sa capete profunzime prin deschiderea statiunii Galaxy Macau, care va cuprinde atat un hotel Banyan Tree, cat si unul Okura. Banyan Tree va avea 246 de apartamente ce vor fi cele mai mari din Asia, cel mai mic dintre acestea avand 100 de matri patrati. Fiecare apartament va dispune de o piscina privata pentru relaxare ( primul hotel din Macau care va oferi acest lucru). In 1994, Banyan Tree a fost prima companie hoteliera care oferea pentru vilele sale piscine private; acum acest concept s-a extins si la camerele de hoteluri situate in inima oraselor.

Banyan Tree Macau va fi de asemenea singura unitate de cazare din lume ce va dispune de 10 vile complete cu gradina si piscina privata. Centrul spa are in componenta 21 de camere de tratament si va fi cel mai mare din centrele grupului; el va deservi intergul complex Galaxy Macau, adica mai mult de 2000 de camere.

In 2011 Banyan Tree isi va continua planurile de expansiune rapida in regiune. Grupul va opera primul centru spa in Singapore, primul Banyan Tree Riverside in Shanghai, si Angsana Hangzhou si Angsana Balaclava in Mauritius.