HiltonBrandul hotelier Home2 Suites al grupului Hilton a anuntat ca va lansa cea de-a 11 cea cladire din Statele Unite ale Americii in Charlotte. Oficialii Home2 au mentionat ca grupul hotelier mai detine alte 10 cladiri in America, repartizate astfel: in Fayetteville, Layton, Utah, Baltimore, San Antonio, Texas, West Valley City, Lexington Park, Jacksonville, Nashville, Biloxi si Miss.

Dupa ce conducerea Hilton a celebrat lansarea oficiala a noii unitati de cazare din Wembley, cu doar noua zile inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice Londra 2012, acum oficialii hotelului se pregatesc de lansarea unei noi unitati hoteliere de lux in America. Cea de-a 3 a proprietate din Charlotte va reintregi veniturile grupului, realizate in urma rezervarilor hoteliere ale clientilor business.

Bill Duncan, directorul global al Home2 Suites, a declarat ca este incantat ca brandul Home2 se extinde pe teritoriul Americii. Duncan a mai spus ca dezvoltarea cererii a fost o surpriza si pentru el in conditiile actuale ale pietei hoteliere din acest moment. Hotelul din Charlotte va avea o capacitate de cazare de 89 de camere de lux si va fi localizat in apropierea Aeroportului International Charlotte Douglas. Reprezentantii hotelului vor oferi oaspetilor acces la internet de mare viteza, acces in spatii de intalniri si sali de conferinta.

De curand, brandul international Hilton a lansat si in tara noastra o noua unitate de cazare in orasul Oradea. Constructia cladirii din Oradea a inceput in anul 2008 si a primit o calificare de 5 stele. Cu o suprafata de 12.700 de metri patrati, hotelul are o capacitate de 147 de camere.

Grupul Hilton este un complex hotelier prezent la nivel international, ce ofera servicii de cazare de lux. Hilton detine aproximativ 540 de hoteluri in 78 de tari. Infiintat de Conrad Hilton in anul 1919, grupul este detinut in totalitate de Hilton Worldwide si reprezinta operatorul hotelier cu cele mai multe parteneriate cu companii aeriene si companii de inchieri auto.