Burj Al ArabConducerea hotelului Jumeirah’s Burj Al Arab din Dubai a anuntat ca lanseaza un nou website, dedicat ofertelor de cazare pentru indragostiti. Pachetele turistice Romance sunt destinate tinerilor care doresc sa petreaca un weekend romantic la hotelul exclusivist. Campania de promovare organizata de reprezentantii Burj Al Arab implica si rularea unor spoturi televizate in care sunt prezentate serviciile personalizate ale hotelului.

In cadrul platformei destinate indragostitilor pot fi vizionate patru filmulete: The Mystery, Anticipation, What is Love? si Proposal, in care sunt prezentate povestile unor cupluri in vacanta vietii lor.

Detria Williamson

Directorul de marketing al Burj Al Arab, a declarat ca obiectivul lansarii noilor pachete este de a oferi oportunitati de cazare si altor categorii de clienti. Williamson a spus ca pana in prezent, Burj Al Arab era considerat un hotel accesibil doar oamenilor de afaceri sau vedetelor internationale. Conducerea Burj Al Arab spera ca rezervarile hoteliere sa creasca in perioada verii 2012, mai ales ca in aceasta perioada multe cupluri decid sa isi uneasca destinele.

Ofertele turistice pentru indragostiti sunt clasificate in patru categorii: Gold Package, Summer Dream, Dining Offer si Spa Health Club Offer. Pachetul Gold este format din servicii de cazare de trei nopti cu mic dejun inclus si tratamente la centrele spa ale hotelului. Preturile pentru pachetele turistice pornesc de la 3 000 de dolari pe noapte si pot creste in functie de facilitatile oferite. In plus, maoritatea companiilor aeriene care ruleaza curse in Dubai au precizat ca pasagerii sunt multumiti de localizarea Burj Al Arab, care este foarte aproape de aeroport.

Burj Al Arab este un hotel de lux din Dubai, care a fost proiectat de arhitectul britanic Tom Wright. Hotelul exclusivist este considerat a fi singura unitate de cazare din lume de 7 stele, privind oficial titlul de hotel de 5 stele delux. Hotelul are o inaltime de 321 de metri si 60 de etaje, iar costul constructiei s-a ridicat la suma de 1.5 miliarde de dolari.