Grupul Starwood Hotels&Resort a anuntat lansarea hotelelul Westin in Lake Las Vegas, dupa renovare. Complexul Westin Lake Las Vesag Resort&Spa este al doilea hotel din Las Vegas,care se va evidentia printr-un centru de relaxare si infrumusetare mult mai dezvoltat. Westin Las Vegas va avea un numar de 493 de camere, apartamente de lux, sali de intalniri si piscine exterioare. Renovarea complexului hotelier a costat 4 milioane de dolari, care a inclus si restaurarea unor apartamente exclusiviste.

Complexul Westin

Westin Las Vegas ofera vizibilitate maxima la peisaje tuturor clientilor, indiferent de rezervarea hoteliera pe care o au, acces la plajele cu nisipuri albe si la multe sporturi acvatice. Hotelul cuprinde doua restaurante, dintre care Marssa, cu specific japonez, coordonat de maestru Osama Fujita si restautantul marocan Arabesque Lounge.

Reprezentantii hotelului Westin au declarat ca se asteapta la un numar mare de turisti in vara 2012, mai ales ca localizarea hotelului este la 15 minute de zona de cazinouri si la doar 5 minute de terenurile de golf de la clubul SouthShore. In plus, complexul hotelier proaspat renovat ofera facilitati pentru organizarea de evenimente precum intalniri, gale de caritate si chiar nunti, in spatii ce cumuleaza peste 8700 de metrii patrati. Salile sunt dotate cu cea mai noua tehnologie video si sonorizare incorporata.

Odata cu relansarea Westin, clientii au oportunitatea sa isi rezerve singuri, online, camerele de hotel, in functie de preferinte, pentru ca experienta in Las Vegas sa fie una cat mai placuta.

Serviciile din hotel vor fi asigurate de cele mai cunoscute companii din domeniul ospitalitatii, precum SuperFoodsRX, pentru stabilirea meniurilor, WestinWORKOUT si Robe and White Tea Aloe pentru aprovizionarile de produse de igiena.

Westin Hotels&Resort este parte a grupului Starwoods, care, lansat in anul 1999 ofera clientilor facilitati la cazare pe proprietati luxoase si acces la terenuri de golf.