Trend HospitalityLucian Marinescu, senior associate al Trend Hospitality, a declarat recent ca primul hotel din Romania sub brandul Days Inn ar putea fi deschis la finalul acestui an in Sibiu. Trend Hospitality este firma care reprezinta pe plan local lantul hotelier Wyndham, detinatorul acest brand, alaturi de alte marci cum ar fi Ramada, Howard Johnson.

Hotelul din Sibiu va avea 125 de camere. Alte detalii ale acestui proiect nu au fost facute publice de catre oficialii Trend Hospitality care au anuntat inca din 2009 ca intentioneaza sa aduca brandul Days Inn pe piata locala.

Hilton, concurent de traditie pentru grupul Wyndham a programat in acest an inaugurarea a 3 hoteluri DoubleTree amplasate in Bucuresti, Oradea si Ploiesti.

Primul hotel sub brandul DoubleTree by Hilton din Romania a fost deschis in septembrie 2010 in Bucuresti.

Hilton Hotels & Resorts este un lant international de unitati de cazare infiintat de Conrad Hilton si detinut in prezent de Hilton Worldwide. Sub brandurile companiei sunt adunate peste 3300 de hoteluri in 77 de tari ale lumii. Dintre branduri amintim Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites.

Rezervari la hotelurile din reteaua Hilton se pot face direct pe siteurile companiei si uniatilor respective sau prin agentiile de turism ce opereaza pe piata interna si internationala.

Wyndham este cea mai mare companie hoteliera din lume; 7.150 de hoteluri si 605.700 fiind adunate sub brandurile sale (Wyndham, Ramada, Days Inn, Wingate si altele). Toate hotelurile (cu cateva exceptii Wyndham si Ramada) sunt detinute si operate independent.

Din portofoliul Wyndham Hotel Group fac parte brandurile Baymont In & Suites, Days Inn, Hawthorn Suites, Howard Johnson, Knights Inn, Microtel, Ramada, Super 8 Motels, Travelodge, Wingate Inn, Wyndham Hotels & Resorts, Wyndham Grand Collection.