Hotelul Avenida lanseazaHotelul Palace Avenida din Barcelona, a anuntat lansarea noului website destinat clientilor, care cuprinde cele mai noi informatii despre evenimentele ce se desfasoara acolo.

Tehnologia incorporate de noua platforma online este una de ultima generatiei, potrivit inginerilor IT care au lucrat la ea, si ofera clientilor o experienta unica, interactiva.

Website-ul contine o baza de date de harti Google, galerii de fotografii, promotii speciale si un sistem de rezervari hoteliere online foarte rapid.

Sistemul inovator de rezervare al camerelor de hotel are la baza usurinta de a iti putea alege incaperea in functie de criterii precum: priveliste, facilitati, spatiul in metrii patrati, etc. In timpul selectiei criteriilor, clientii vor avea pe ecran in permanenta un calendar cu cele mai bune oferte de care ei pot beneficia, iar informatiile despre tarifele camerelor de hotel le vor primi in timp real.

Abordarea clientilor in mediul online si prezentarea ofertelor personalizate imediat ce acestia s-au conectat in cadrul platformei, a putut fi posibila datorita technologie Web 2.0 pe care conducerea Avenida Palace a implementat-o in sistemul informatic. In plus, reprezentantii grupului hotelier promit ca fiecare client va beneficia de servicii si oferte de pret foarte bune. Varietatea tipurilor de camere de hotel este unul dintre atuurile grupului, dandu-le astfel posibilitatea clientilor sa opteze nu numai pentru apartamentele de lux, precum: Superior, Executiv, Junior Suite, Premium Suite, dar si camere pentru fanii trupei Beatles, The Beatles Suite. Hotelul detine doua restaurante proprii, Insolit BCN, cu specific mediteranean si Golden Palace, cu specific international.

Pe langa technologia incorporata in noua platforma online, hotelul de 4 stele, Avenida Palace, ofera facilitati multiple pentru clientii business precum: un Business Center cu acces wireless la Internet, proiectoare moderne, sonorizare de exceptie si sali de conferinte dotate cu microfoane wireless si laptop-uri.